Verkopen

Keus uit 1000+ elektrische auto’s

Ben je van plan om een elektrische auto aan te schaffen? Wil je jouw elektrische auto vervangen, of is dit je eerste elektrische occasion?

Bij Green Car Deals maken we het kopen van een elektrische occasion gemakkelijk en transparant. Bij Green Car Deals kun je in alle vrijheid online jouw auto in detail bekijken, anoniem vragen stellen en weet je exact wat je moet betalen voor jouw nieuwe elektrische droomauto.

Green Car Deals denkt met je mee

Bij Green Car Deals begrijpen wij dat het kiezen van de juiste elektrische occasion niet altijd even makkelijk is. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wellicht weet je nog niet 100% zeker weet welke auto goed bij je past of wat simpel weg gewoon een verstandige keuze is. Wat is de range? Hoe lang gaat de batterij of accu nog mee bij een tweedehands elektrische auto? Is het verstandig om een auto te kopen die ook over bepaalde rijhulpsystemen beschikt als actieve remondersteuning?

Bij Green Car Deals proberen je zoveel mogelijk te helpen bij het maken van een keuze van de juiste auto. Bij elke auto treft je een overzicht van de meest relevante opties en accessoires aan en kun je bij het zoeken eenvoudig filteren.

Dé elektrische occasions site

Wij zijn de meest betrouwbare website voor nieuwe en tweedehandse elektrische auto's.

Altijd een auto dichtbij

We werken samen met 4.000 dealers. Een geschikte elektrische occasion vind je dus altijd dichtbij.

Duidelijke prijzen

Alle prijzen zijn inclusief. Bij ons weet je altijd precies wat je voor een auto betaalt.