Elektrische auto merken

Elektrische automodellen
Wil je een Tesla Model 3 kopen? Of denk je aan een Nissan Leaf tweedehands? Of ben je opzoek naar een elektrische gezinswagen? Bij Green Car Deals vind je een breed aanbod nieuwe en gebruikte auto’s.

Wil je een MG ZS EV kopen? Of zoek je een Tesla Model S, misschien een Volkswagen als elektrische auto? Bij Green Car Deals heb je altijd een ruime keuze. Alle mogelijkheden worden volledig uitgelicht. Je kunt zelf alle opties en accessoires kiezen en ook lees je alle informatie die voorhanden is over je voertuig.

Van het kopen van een Polestar 2 tot een Citroën elektrisch. In het ruime aanbod Nederlandse auto’s vind je in een paar klikken jouw nieuwe of tweedehandsauto. Je neemt zelf gemakkelijk contact op met de aanbieder om een afspraak te maken of om je vragen te stellen. Je zoekresultaten komen tot stand op basis van jouw wensen.

Hieronder lichten we een aantal modellen kort toe:

Tesla Model 3
De Tesla Model 3 is een van de eerste elektrische auto’s die toegankelijk werd voor een groot publiek. De elektrische auto van Tesla heeft de mogelijkheid om Full Self-Driving te gebruiken. Het instapmodel van Tesla, de Standard Range Plus Rear Wheel Drive, was de meest verkochte auto van 2019.

Kia e-Niro
De Kia e-Niro was de bestverkochte elektrische auto in 2020. In heel 2020 zijn er 3.491 exemplaren van de Kia e-Niro verkocht. De Kia e-Niro is één van de best verkochte EV’s van Nederland. De e-Niro wordt geleverd met twee batterij-varianten waarmee je tot 289km of 455km bereik hebt.

Renault TWIZY
De Renault TWIZY geeft elektrische mobiliteit een nieuwe betekenis in drukke steden. Rijden in de stad? Zo doe je dat! De Renault TWIZY is dé perfecte stadsauto voor 2 personen. Geheel elektrisch, en natuurlijk geen uitstoot.

Polestar 2
Bij het elektrische automerk Polestar is over elk onderdeel zorgvuldig is nagedacht. Daarom hebben ze de Polestar 2 zo ontworpen dat zelfs het kleinste detail een doel heeft. De Polestar 2 is een volledig elektrische 5-deurs fastback.

MG ZS EV
De MG ZS EV is een crossover die veel voor weinig biedt, zonder dat je het idee hebt dat je daarvoor op andere gebieden iets inlevert.

Nissan Leaf
De Nissan Leaf is rijk aan innovaties en biedt je veilige rijhulpsystemen die het autorijden fijner en gemakkelijker maken. Qua rijgedrag is de 100% elektrische auto uiterst wendbaar en dynamisch. 

Nieuwe Citroën ë-C4 – 100% ëlectric
Citroën ë-C4 – 100% ëlectric is een moderne en hightech elektrische auto waarin comfort en gebruiksgemak centraal staan, mobiliteit betekent reizen in de ë-comfort class!

Citroën ë-Jumpy
De Citroën ë-Jumpy – 100% ëlectric is de ideale elektrische partner voor de mobiliteitsbehoeften van alle professionals.

Citroën ë-SpaceTourer
De Citroën ë-SpaceTourer – 100% ëlectric is een volledig elektrisch aangedreven MPV met een actieradius tot wel 330 km (WLTP-cyclus).

Dé elektrische occasions site

Wij zijn de meest betrouwbare website voor nieuwe en tweedehandse elektrische auto's.

Altijd een auto dichtbij

We werken samen met 4.000 dealers. Een geschikte elektrische occasion vind je dus altijd dichtbij.

Duidelijke prijzen

Alle prijzen zijn inclusief. Bij ons weet je altijd precies wat je voor een auto betaalt.