< Terug naar resultaten

New Motion

Leverancier van EV-laadoplossingen NewMotion heeft dankzij nieuwe partnerships het aantal laadpunten in Europa uitgebreid tot 200.000.

26 april 2021

De uitbreiding van het netwerk kwam tot stand dankzij nieuwe partnerships met onder andere Volkswagen Group Charging in Duitsland, Enel X Mobility in Italië en Gronn Kontakt in het Verenigd Koninkrijk.

“Het aantal mensen dat overstapt op elektrische voertuigen blijft groeien. We weten dat EV-rijders zeker willen zijn dat zij niet zonder stroom komen te zitten. Ons roamingnetwerk groeit voortdurend dankzij onder andere nieuwe samenwerkingen. Betere toegang tot laadinfrastructuur neemt de laadangst weg”, aldus ceo Melanie Lane. “We zijn continu op zoek naar meer partners met open netwerken die net als wij EV-rijders een naadloze laadervaring willen bieden. We zetten ons ervoor in om ons Europese laadnetwerk de komende jaren nog verder dan 200.000 laadpunten uit te breiden.”

Verdubbeling

NewMotion heeft er tien jaar over gedaan om 2019 100.000 laadpunten te bereiken. De verdubbeling van dit aantal werd in twee jaar tijd bereikt, een duidelijk teken hoe snel de EV-industrie groeit.

Bron: aftersalesmagazine.nl